Gemeente Overijse

Vakantiekampen

Speelplein Overijse

 

Mama en papa moeten werken? Eindeloze verveling tijdens de vakanties? Wil je gevaar op de weg vermijden? Dan ben je op Speelplein Overijse aan het juiste adres!

Spelen tussen de bomen, op het grote veld, op het sportterrein, in de zandbak of op een andere locatie, het kan allemaal op het plein!

 

Al meer dan 45 jaar voorziet Speelplein Overijse een schitterende vakantiewerking voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar.

 

Het speelplein is open gedurende de paasvakantie en de eerste 6 weken van de zomervakantie.

 

Wil je meer info over Speelplein Overijse.

 

Themakamp Kampkwadraat

 

De twee laatste weken van de zomervakantie en in de herfstvakantie vinden er themakampen plaats op Kampkwadraat te Overijse. Gedurende een hele week wordt gewerkt rond een specifiek thema, zo was er al een kookkamp, circuskamp, crea- en yogakamp en goedge(s)maakt. Hou zeker het nieuws op http://www.kampkwadraat.be/ in de gaten of neem contact op met de jeugddienst Overijse via 02 686 31 31/32.

 

SPOCJE

 

Spel en avontuur, tientallen workshops, circus, film, muzikale fratsen, literatuur, sport, bouwen, speelgoedland, …  Het aanbod van intussen meer dan 100 activiteiten werd zorgvuldig samengesteld. Er zijn ook enkele totaal nieuwe locaties waar activiteiten zullen plaatsvinden. Er is voor elk wat wils om de Krokusvakantie tot de meest actieve, creatieve, sportieve, exploratieve vakantie allertijden te maken.

 

Meer info over SPOCJE.

 

Omnisport Overijse

 

Tijdens de 2de week van de Kerstvakantie organiseert ThoR events i.s.m. Sporeo een Kerstkamp. Tijdens deze week beoefenen de kinderen van 6 tot 18 jaar verschillende sporten zoals o.a.  basketbal, minivoetbal, hockey & zwemmen en staan er nog leuke verplaatsingen op het programma.

 

Meer info over Omnisport Overijse.

 

Speelplein Boemerang Hoeilaart

 

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseert de jeugddienst de speelpleinwerking voor kinderen van het eerste kleuterklasje tot en met het zesde leerjaar. Monitoren en hoofdmonitoren steken elke dag opnieuw een heel leuk, afwisselend programma in mekaar. In verschillende leeftijdgroepjes wordt er getekend en gedanst, gezwommen en gesprongen en vooral heel veel gespeeld! 

 

Meer info over Speelplein Boemerang Hoeilaart.

 

Grabbelpas Hoeilaart

 

Tijdens de krokus- en herfstvakantie wordt de speelpleinwerking ingevuld met Grabbelpasactiviteiten. Elke dag worden er verschillende workshops, uitstappen of activiteiten georganiseerd, meestal onder begeleiding van externe professionele organisaties. Kinderen van het eerste kleuterklasje tot het zesde leerjaar kunnen zich in leeftijdsgroepjes uitleven tijdens theatervoorstellingen, creatieve workshops, uitstapjes, kooksessies, grote spelen, … De speelpleinmonitoren zorgen voor opvang voor en na de activiteiten, en steken ook een handje toe tijdens de activiteiten.

 

Meer info over Grabbelpas Hoeilaart.

 

Gerelateerde inhoud